1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindialaiasi12Federația Română de Fotbal a anunțat vineri seară calendarul pentru reluarea competițiilor interne, respectiv Liga I, play-off-ul Ligii a II-a, Cupa României și barajul de promovare/retrogradare în Liga I. Meciurile oficiale vor reîncepe vinerea viitoare, pe 12 iunie, iar ultima partidă a sezonului este programată tocmai pe 9 august, returul barajului dintre ocupanta locului 12 din Liga I și locul 3 din Liga a II-a.În play-out-ul Ligii I, acolo unde evoluează și Chindia Târgoviște, se va juca într-un ritm susținut, cu patru etape intermediare și opt de week-end, într-un interval de doar 49 de zile.

Finala Cupei României este programată pe 22 iulie.

Deocamdată, FRF nu a făcut vreun anunț legat de organizarea Supercupei României și nici despre debutul viitoarei stagiuni, respectiv campionatul 2020-2021.

Ca un detaliu de luat în calcul, înainte ca cei din Comitetul Executiv al FRF să voteze calendarul pentru reluarea sezonului, Liga a cerut cluburilor un punct de vedere legat de o eventuală întrerupere a campionatului (!) Altfel, cel mai probabil toate meciurile rămase de disputat din acest sezon se vor disputa fără spectatori.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii