1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2chindiacherchezliga2Echipa antrenată de Viorel Moldovan va juca sâmbătă, de la ora 11.00, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, un joc test înaintea reluării meciurilor oficiale din Liga I. Dâmbovițenii au încercat sa joace inițial cu Petrolul în acest week-end, dar lupii galbeni nu au efectuat cele trei teste pentru depistarea infecțiilor cu coronavirus, așa că nu au fost eligibili pentru un joc amical, în conformitate cu normele MTS-MS.Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a confirmat amicalul cu Sepsi la Digisport, precizând și că una dintre reprize va fi arbitrată la centru de directorul sportiv al clubului, Ciprian Iugulescu. Altfel, Chindia speră să dispute un alt amical miercuri, cu FC Argeș, tot în deplasare. De notat că, în afara lui Cristi Cherchez, accidentat la genunchi, toți jucătorii sunt apți de joc. Cherchez are șanse minime să mai prindă minute în play-out-ul Ligii I.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii