0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mediaschindia678Nu vrem să comentăm în niciun fel ”zvonul” lansat de ”gsp.ro”, legat de ”plecarea” lui Viorel Moldovan la Dinamo București. Este încă o dovadă că presa sportivă nu mai urmărește de multă vreme competiția în sine, ca să nu mai vorbim de ”can-can”! Succes, Chindia! Baftă, Viorel Moldovan!



Poate că zvonul a avut un sâmbure de... adevăr, în mintea cuiva, poate că suntem noi prea conservatori, dar cu certitudine, Chindia - plecată pe un drum bun în prima ligă, nu avea nevoie așa ceva. În concluzie, așa cum am notat mai sus, redăm comunicatul de presă, semnat de președintele clubului - Marcel Ghergu, fără alte comentarii: ”Chiar dacă în ultimele 24 de ore au apărut tot felul de polemici și zvonuri, dorim să îi asigurăm pe toți suporterii noștri și pe toată suflarea care iubește Chindia Târgoviște că Viorel Moldovan continuă aici munca începută vara trecută. Am obținut o promovare istorică cu domnia sa pe bancă, mergem mai departe, avem un contract valabil până la 30.06.2020, iar dorința antrenorului este să rămână la Târgoviște, unde are parte de liniște și stabilitate, și să își îndeplinească obiectivul". Punct și de la capăt!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii