0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiapromovare74343Liga 1 / O știre care... strică toată atmosfera la Chindia Târgoviște: Viorel Moldovan ar fi bătut palma cu Dinamo București! ”Cele două părți au negociat azi toată ziua și au ajuns la un acord. Însă conducerea echipei antrenate de Moldovan, Chindia Târgoviște, a explodat la auzul veștii și nu se știe dacă-i va permite antrenorului să meargă la Dinamo!”, titrează ”gsp.ro”!



Florin Prunea a evitat să dea un răspuns tranșant în această privință, fiind bine știut că ”Moldogol” a semna pe încă doi ani cu gruparea de sub Turnul Chindiei: ”Îl apreciez foarte mult, mi-a fost coleg de echipă, e un antrenor foarte bun, dar deocamdată e sub contract, eu nu pot să vorbesc despre un antrenor sub contract. Nu știu dacă mi l-aș dori la Dinamo, dar cu un antrenor trebuie să discuți înainte să-l numești, iar eu nu am discutat. Nu pot să discut cu un antrenor sub contract, știți foarte bine ce sancțiuni există în aceste situații. N-ar fi corect să vorbesc despre el. «Ipotetic» nu există. Există doar un regulament pe care trebuie să-l respectăm”, mai notează aceeași sursă. De partea cealaltă, Marcel Ghergu n-a stat nici el cu mâinile în sân, deși ocolește răspunsul: ”N-am ce să spun, m-am întâlnit cu Viorel Moldovan chiar astăzi. Chiar dacă ar fi fost contactat, Viorel este sub contract cu Chindia. Oferta ar fi onorantă, ne bucură faptul că de antrenorul echipei noastre s-ar fi interesat cluburi mari. Dar de aici până la a fi vreo «bombă» e departe”. Se pare că președintele Chindiei a și găsit soluția înlocuirii, în persoana lui Emil Săndoi! „Nu am fost contactat de nimeni de la Chindia”, ar fi răspuns tehnicianul oltean, pentru ”sportimpact.ro”...Va merge Chindia cu Săndoi la Craiova?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii