1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popadiucchindiavoluntariDambovitapenet, Superliga / Dubla din meciul cu UTA Arad, câștigat de Chindia cu 2-1, duminică, l-a propulsat pe Daniel Popa în echipa etapei a 5-a play-off/play-out, anunțată de LPF. Popa a ajuns la 9 goluri, după reușitele de duminică, 6 în sezonul regular și 3 în play-out.

"A fost un meci foarte dificil, sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm. Trebuia să îmi iau revanșa și să marchez. Cred că e mai greu să te lupți să te menții în Liga I decât să te bați la campionat. Aici, după orice meci pierdut, te duci în jos. Sper să câștigăm următorul meci, asta e cel mai important. Vom întâlni o echipă bună, care a avut șansa să joace în play-off. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri, au creat o atmosferă cum nu prea am văzut la Ploiești", a declarat Popa la finalul meciului cu UTA.

Chindia s-a apropiat la două puncte de primul loc care asigură menținerea directă în Liga I, deci fără disputarea meciurilor de baraj.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii