1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetreachindiauta2023Dambovitapenet, Superliga / Chindia a reușit duminică o victorie uriașă în economia clasamentului play-out-ului, 2-1 cu UTA Arad, la Ploiești și s-a distanțat de locurile retrogradabile, reintrând practic în lupta pentru supraviețuirea în Liga I fără disputarea meciurilor de baraj. La final, antrenorul târgoviștenilor, Toni Petrea,s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi și le-a cerut concentrare maximă la ultimele patru etape rămase de jucat din acest sezon al Ligii I.



„O victorie care ne dă moral, mai sunt patru meciuri din care trebuie să scoatem cât mai mult. (n.r. despre Daniel Popa, care a marcat ambele goluri ale Chindiei în acest meci) I-am spus că asta e meseria atacantului, uneori nu îți iese, trebuie să gândești pozitiv, să mergi mai departe, astăzi i-a ieșit, mă bucur pentru el, pentru noi toți.

Valorile sunt apropiat egale la nivelul play-out-ului, diferența se va face la atitudine, concentrare, puțină șansă uneori. Normal că e o gură de oxigen pentru noi această victorie, însă mai sunt patru jocuri foarte dificile, vor fi tratate ca finale, trebuie să ne pregătim, jucăm vineri, trebuie să ne refacem cât mai repede.

Cine ajunge acolo (n.r. la baraj), sunt două meciuri, se poate întâmpla orice, nu mai contează nivelul valoric, de eșalon, intervine o euforie din partea celor care vin din Liga 2, suporteri, nu mă gândesc până acolo, le-am transmis să ne gândim doar la următorul joc și vom vedea la final pe ce poziție vom fi”, a spus Toni Petrea la flash-interviul de după meci.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii