1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2023feb1Dambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște și-a aflat luni seară programul în etapele următoare ale play-out-ului Ligii I. Spre dezamăgirea suporterilor, mult-așteptatul meci cu UTA Arad, un joc crucial în economia clasamentului, nu se va juca la Târgoviște. Meciul a fost programat duminică, 23 aprilie, ora 14.00, deci tot într-o zi de mare sărbătoare, precum cel cu Hermannstadt.



Ca să fi jucat acasă, după aproape 4 ani de la promovare, Chindia ar fi trebuit să aibă astăzi, cel târziu mâine, stadionul omologat de LPF și FRF pentru meciuri oficiale de Liga I. Cum lucrările nu sunt în niciun caz finalizate, evident că nu poate fi vorba despre vreo omologare. La momentul redactării acestui material, sunt șanse mari - din păcate - ca nici meciul cu Petrolul, care se va juca în prima săptămână a lunii mai, să nu se dispute nici el la Târgoviște.

Ultimul meci pe Eugen Popescu s-a consumat pe 25 mai 2019, Chindia - Luceafărul Oradea 4-1. De atunci au urmat patru sezoane de pribegie pentru dâmbovițeni, obligați să joace la Ploiești, Giurgiu, Buzău sau Buftea, exil unic - ca și durată - la nivelul fotbalului românesc de primă ligă. În tot acest timp, autoritățile locale nu au fost capabile să reabiliteze arena de lângă Turn, una care va avea capacitate mai mică decât oricând.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii