1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

suporterichindia2022Dambovitapenet, Superliga / Situația tensionată de la Chindia nu a trecut neobservată de către cele mai importante surse de informare sportivă din România. Și menționăm aici Gazeta Sporturilor, Pro Sport sau Digi Sport. Ei bine, imediat după înfrângerea cu U Cluj, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean a ieșit cu un mesaj, chiar atunci când Adrian Mihalcea își anunța plecarea. Interesant este faptul că în timp ce dânsul susține că suporterii îi cer să intervină, pe cea mai mare comunitate de suporteri a Chindiei a apărut un mesaj dur și ”acid”, la adresa clasei politice.



Situația a fost relatată, imediat, de Gazeta Sporturilor. Mai mult, tot mai mulți politicieni locali ”simt nevoia” de a vorbi pe subiectul Chindia Târgoviște și trag la răspundere pe cei din conducerea echipei… Că e inspirată sau nu această poziție, nu e treaba noastră să spunem! Treaba noastră este însă a le readuce aminte acestor politicieni că ar fi normală aceeași atitudine și când vorbim despre ”a juca acasă, în fața propriilor suporteri”. Sunt ani în care echipa noastră s-a plimbat cu… ”cortul”, de acolo – acolo…. Sunt ani în care târgoviștenii și-ar fi dorit să vadă echipa aceasta acasă, la Târgoviște! Stăm și ne întrebăm, oare de ce aceeași clasă politică nu a fost la fel de vehementă / critică și pe marginea acestui subiect?


Fără alte comentarii, mai jos redăm cele două poziții preluate de Gazeta Sporturilor:

Cea mai mare comunitate online a susținătorilor Chindiei, „FC Chindia Târgoviște - pagina suporterilor”, o pagină de Facebook cu peste 15.000 de urmăritori, a avut o replică dură.

Am ajuns aici pentru că sunteți IMPOTENȚI cu toții, bă, cu câteva excepții. De aproape patru ani nu suntem în stare, Stane, să facem o tribună, nu putem juca un meci acasă. Plătim chirii de mii de euro, hoteluri la Ploiești, autocare și toate cele, suntem SINGURII din Europa care din 2019 nu au jucat un meci acasă. IMPOTENȚILOR!

Ce sponsori să vină și unde? După noi la Buftea, la Giurgiu, la Buzău sau cine știe unde vom mai juca? Cu banii plătiți Primăriei Ploiești, celor de la Giurgiu, Buftea sau Buzău pentru chirii se puteau plăti contracte bune jucătorilor. Dacă voi, Primăria, vă țineați de promisiuni, aveam un buget stabil, aveam un stadion, încasări și tribune pline.

Înainte să te lauzi pe Facebook că iei măsuri, cere-ți scuze pentru că ai adus în club niște IMPOTENȚI. Spune-le oamenilor că trimiți mesaje presei să-ți distribuie postările pline de ură. Sau trebuie să trimitem noi la Recorder? Și că ameninți.

Fără să fim considerați partizanii președintelui Ghergu, dar în actualele condiții omul ăsta merită respect. Să joci 4 ani prin toată țara, să stai în Liga I, să te antrenezi la Aninoasa, să reziști cu o schemă minimă de salariați, e mare lucru. În rest, voi sunteți de vină pentru tot. Stan, Ștefan și șleahta voastră. Niște mincinoși

- Mesajul postat pe „FC Chindia Târgoviște - pagina suporterilor” (Sursa: Gazeta Sporturilor)

Imediat după meciul cu „Șepcile roșii”, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a postat un mesaj în care anunță că se va implica decisiv la echipă.

Așa nu se mai poate! Cu toții am sperat până în ultima clipă. Toți am crezut că ne vom apropia victoria și vom ieși din această perioadă mai mult decât slabă a Chindiei Târgoviște.

Galeria și fanii dâmbovițeni mi-au cerut să intervin. Consiliul Judeţean Dâmbovița și-a onorat toate promisiunile. Am așteptat aceeași implicare! Mâine vom lua o decizie legată de viitorul Chindiei Târgoviște

- Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (Sursa: Gazeta Sporturilor)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii