1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaoutDambovitapenet, Superliga / Chindia pierde și azi (1-0, pentru U Cluj) și echipa noastră continuă să rămână fără victorie în acest sezon. Imediat după meci, Adrian Mihalcea și-a anunțat plecarea. Nu este singura reacție! Și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean anunță…. măsuri! Vă invităm să vedeți cele două declarații!

”Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum.Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd... Echipa parcă e blocată în fața apărării. Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Universitatea Cluj. (Sursa: DigiSport)

”Așa nu se mai poate! Cu toții am sperat până în ultima clipă. Toți am crezut că ne vom apropia victoria și vom ieși din această perioadă mai mult decât slabă a Chindiei Târgoviște. Galeria și fanii dâmbovițenii mi-au cerut să intervin. Consiliul Judeţen Dâmbovița și-a onorat toate promisiunile. Am așteptat aceeași implicare! Mâine vom lua o decizie legată de viitorul Chindiei Târgoviște.” – Sursa: facebook, Corneliu Ștefan

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii