1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

floreachindiautaDambovitapenet, Liga 1 / Aflată departe de casă și la aproape trei ani de la revenirea în Liga I, Chindia începe play-out-ul sezonului 2021-2022 la Ploiești, unde s-a întors din luna septembrie a anului trecut, după mai bine de șase luni petrecute la Buzău. Printr-un mesaj transmis site-ului oficial, atacantul și golgheterul Chindiei, Daniel Florea, a făcut un apel la suporteri să vină la jocurile din play-out, începând cu cel de astăzi, cu FCU Craiova, programat pe Ilie Oană, de la ora 17.30. 



"Începem cea mai importantă parte a campionatului, în care orice meci se poate dovedi decisiv. Suntem încrezători, venim după două rezultate pozitive. Meciul de sâmbătă este, practic, un punct de referință. Ne dorim să începem cu dreptul în play-out. E important să legăm rezultatele pozitive. Faptul că anul trecut am câștigat play-out-ul ne dă dreptul să sperăm la evoluții bune și o clasare cât mai sus. Atunci am început foarte bine, am câștigat primele meciuri, ni le-am făcut mai ușoare pe celelalte. Am jucat degajați, cu încredere.
Fotbalul este făcut pentru suporteri. Noi jucăm pentru a-i mulțumi pe ei, pentru a-i face fericiți. Îi așteptăm să ne susțină, să fie al doisprezecelea jucător și să câștigăm împreună", a transmis Florea, care a marcat trei goluri în ultimele două jocuri oficiale ale Chindiei.

Biletele costă 30 de lei la Tribuna 0 și 20 lei la Tribuna I. De notat că din acest week-end au fost eliminate toate restricțiile din starea de alertă. Spectatorii pot ocupa toate locurile stadioanelor, nemaifiind nevoie de măști de protecție sau de certificat verde covid-19.


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii