1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntarichindia2021maiDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va avea o misiune foarte dificilă astăzi la Ploiești, în fața unei echipe care a arătat poftă de joc în ultima parte a sezonului regular. Adversarul de astăzi al târgoviștenilor, FCU Craiova 1948, a câștigat în retur cu 3-0, reușind apoi partide foarte bune și cu FCSB, 2-2, sau Rapid, 3-2. Atacantul bulgar Tsevetelin Chunchuncov este suspendat pentru jocul  programat la ora 17.30.



"Întâlnim un adversar care a demonstrat că are jucători de calitate. FCU Craiova vine după multe rezultate pozitive în ultimele etape. Suntem conștienți că este o partidă deosebit de dificilă. Punctele sunt foarte importante, deja am intrat în linie dreaptă. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare dintre cele nouă jocuri rămase. Ne dorim cu toții să începem play-out-ul cu victorie. Și jucătorii sunt capacitați la importanța acestei partide. Va trebui să fim disciplinați și să nu facem greșeli. Pe faza de atac trebuie să ne dezvoltăm mult mai rapid decât am făcut-o în ultima perioadă. Din punctul meu de vedere, echipa este pe o pantă ascendentă. Sper să afirmăm lucrul acesta și după meciul de sâmbătă", a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi.

Jocul va fi condus la centru de Iulian Călin

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii