1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul2021noiDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a învins, ieri, Petrolul Ploiești, într-un amical disputat pe arena pe care ambele echipe își desfășoară meciurile de acasă în competiție oficiale, respectiv ”Ilie Oană”. Petrolul a deschis scorul în prima repriza, dar targovistenii au dat recital după pauza.

S-a terminat 4-1 pentru echipa antrenată de Emil Săndoi, după golurile marcate de Dulca, Neguț, Popa și Florea. Prima repriza a avut 60 de minute, iar a doua 45. Ambii antrenori au rulat tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. Emil Săndoi a început amicalul de pe ”Ilie Oană” în formula: R. Pop – Martac, Celea, Kocic, Ad. Ioniță, Atanase, Sg. Suciu, Jipa, Andr. Șerban, Ad. Stoian și Cherchez. În partea a doua au evoluat: Căbuz – Corbu, Căpușă, P Iacob, Rrumbullaku, Cr. Neguț, M. Dulca, Popadiuc, Matiș, D. Popa și D. Florea. Următorul meci al Chindiei este programat vineri seară, ora 20.30, cu Rapid, pe Ilie Oană, în prima etapă a returului Ligii I.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii