5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

diegolongo2Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia e în vacanță de câteva zile, iar cel mai liniștit pare antrenorul italian Diego Longo, adus aici în noiembrie, după demiterea lui Vasile Miriuță. Longo mai are un an de contract, a plecat acasă, la familia pe care nu o mai văzuse de câteva luni, urmând să revină la reunire, dacă planurile conducerii nu se vor schimba până atunci în privința sa.



Longo are o clauză specială în contract, potrivit căreia ar urma să primească șase salarii compensatorii dacă e demis înainte de finalul înțelegerii, respectiv iunie 2025. Asta ar presupune un efort important pentru club, mai ales că italianul nu a avut un obiectiv clar pentru acest sezon. Deci, practic, neavând ce să rateze, nu i s-a putut imputa nimic. Ar rămâne varianta rezilierii amiabile, de care fostul preparator fizic din staff-ul lui Lucescu nu vrea să audă, măcar deocamdată.

Longo a fost al treilea antrenor al Chindiei în meciurile de campionat și al patrulea în tot sezonul, câtă vreme un secund a stat pe bancă la jocul de cupă cu Hermannstadt.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii