5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

eugenpopescumai2023qDambovitapenet, Cupa României / Ce finală și ce loc de disputare! Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a reușit să surprindă pe toată lumea în cursul zilei de astăzi, după ce a făcut marele anunț! Finala Cupei României, faza județeană, se joacă pe stadionul ”Eugen Popescu”, din Târgoviște! Duelul este proigramat pe 1 iunie, de la ora 13:00! 



”Finală de gală în faza județeană a Cupei României, între liderul Ligii a 4-a și campioana în exercițiu. Urban Titu - Recolta Gura Șuții se va juca sâmbătă, 1 iunie, ora 13.00, la Târgoviște, pe cel mai modern stadion al județului (Eugen Popescu). Intrarea va fi gratuită, iar accesul publicului va fi posibil la tribuna acoperită.

Vă așteptăm alături de noi!” - Sursa: AJF Dâmbovița


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii