1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrclujbotosaniDambovitapenet, Liga 1 / CFR Cluj este, de departe, văzută de toată lumea ca principlală favorită la un nou titlu, mai ales că FCSB - atâta vreme cât Gigi Becali nu va accepta că trebuie să se limiteze la rolul de finanțator -  nu va putea  urca mai sus de locul secund! De altfel, cotele oferite la startul ediției 2021-2022, care debutează astăzi, ne edifică pe deplin, în acest sens!



CFR Cluj 2,25
FCSB 3,75
CSU CRAiova 5,50
Sepsi 15,00
FC Botoșani 35,00
Chindia, FC Argeș, FCU Craiova, Dinamo 75,00
Nu credem că are sens să coborâm mai jos... 

Ce ne oferă prima etapă a noului sezon, care se va juca la fel ca în cel anterior: play-off - cu primele 6 clasate, iar celelate 10 echipe în play-out.?

Astăzi, 15 iulie
FC Botoșani - FCSB (20.30)
Bucureștenii s-au impus în fața ”satelitului” neoficial, în 10 dintre cele 11 deplasări, așa că nu vedem de ce n-ar face-o și astă seară...

Mâine, 16 iulie
Sepsi Sf.Gheorghe - Academica Clinceni (18.30)
Meciul echipelor ”încurcă lume”,  care pleacă și practic și teoretic de la ”X PSF”, dacă nu cu ”GG/3+”

CFR Cluj - FCU Craiova (21.30)
Campioana pleacă cu prima șansă în fața ”mititeilor”. Oricum, anticipăm un meci cu peste 2,5 goluri, dar cea mai sigură pare să fie varianta cu ”CFR câștigă cel puțin o repriză”!

Sâmbătă, 17 iulie
Gaz Metan - CS Mioveni (18.30)
Sincer vorbind, cum Mioveniul pare să fie una dintre candidatele la retrogradare, nu vedem cum ”găzarii” ar rata debutul cu dreptul în noul sezon.

CSU Craiova - FC Argeș (21.30)
Cu o galerie ”în spate”, oltenii n-au cum rata victoria! Cel puțin așa vedem noi finalul de pe ”Ion Oblemenco”.

Duminică 18 iulie
UTA Arad - Farul Constanța (18.30)
Credem că meciul de la Arad se îndreaptă către o remiză, cu 0-2 goluri!

Rapid București - Chindia Târgoviște (21.30)
Chindia - una dintre revelațiile ediției precedente, va trebui să facă față elanului noii promovate, dar mai ales galeriei rapidiste, care suntem siguri că va ”împinge echipa de la spate”! Nu este exclusă varianta ca una dintre reprize să se termine la egalitate, dacă nu cumva ”GG sau 3+” ar fi o alegere ceva mai bună și... optimistă pentru târgovișteni!

Luni, 19 iulie
Dinamo București - FC Voluntari (20.30)
Chiar cu problemele interne - plus ”insolvența”, coroborate cu cele de lot, Dinamo este văzută ca favorită în meciul cu FC Voluntari. Noi vedem un meci cu peste 2.5 goluri în meci: ”1X/+2,5 goluri”!


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii