1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște va începe al treilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc pe ”Arena Națională”, cu un joc în deplasare, cu nou-promovata Rapid. Inițial, giuleștenii anunțaseră că vor susține meciurile de pe teren propriu la Mioveni. Varianta a picat repede, iar rapidiștii s-au reorientat, soluția aleasă fiind pe placul fanilor. Astfel, până la finalizarea lucrărilor la Rapid Arena, Săpunaru & .co vor evolua pe cel mai mare stadion din țară.



Rapid nu a anunțat încă prețurile biletelor pentru meciul cu Chindia, programat duminică, ora 21.30. Interesul fanilor este unul uriaș, în contextul în care jocul din week-end va fi primul cu spectatori pentru Rapid și Chindia după o pauză de aproape un an și jumătate, cauzată de pandemia de coronavirus.

Și târgoviștenii se pregătesc să facă deplasarea, pentru a fi alături de băieții lui Emil Săndoi în primul joc oficial din ediția 2021-2022 a Ligii I.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii