1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolulchindia2021varaDambovitapenet, Liga 1 / Ieri, Chindia Târgoviște a susținut, la Strejnic, ultimul meci de pregătire înaintea startului în noul sezon competițional al Ligii 1. Duelul cu  Petrolului Ploiești s-a încheiat la egalitate, 0-0. Vă prezentăm formațiile aliniate de cei doi antrenori, dar și bilanțul Chindiei în jocurile de pregătire, plus declarațiile lui Emil Săndoi, la finalul jocului de ieri. 



Petrolul: Cebotari (Avram) – Şt. Niţă (Olaru), Meijers (Nicolae), Huja (Manolache), Ţicu (Oprea) – Seto Takayuki (S. Pană), Cebotaru ( Licsandru) – Constantinescu (Bratu), Buia (Boţogan), Niţescu – Măzărache (D. Ilie). Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia: Moldovan – Corbu, Căpuşă, Baxevanos, C. Dinu – Neguţ, Iacob, Popadiuc, Şerban – Florea, Popa. Au mai jucat: Celea, Cherchez, Kocic, Ioniţă, Atanase. Antrenor: Emil Săndoi.

Emil Săndoi -  "A fost un test util. Ne-am atins obiectivul, am rulat în ultimele teste toți jucătorii, câte 70, 75 sau 80 de minute. Îmi pare rău că nu am reușit să înscriem în aceste două partide, cu Csikszereda și Petrolul, deși am avut ocazii bune. Ca efort, ca disciplină și ca integrare a jucătorilor nou-veniți, suntem ok pentru această perioadă. Sperăm să debutăm cu dreptul în noul campionat. Ne așteaptă un program foarte greu, în prima etapă întâlnim Rapid, o formație care s-a întărit cu jucători cu experiență. Apoi vine Sepsi la Buzău, ieșim la CFR Cluj, un program infernal, dar până la urmă toate meciurile sunt grele" (sursa: AFC Chindia Târgoviște).

Reamintim că în pregătiri Chindia a mai susținut alte 4 meciuri: 0-0 cu Csiczereda M.Miuc, 0-1 cu Academica Clinceni, 2-1 cu Farul Constanța și 1-3 cu FCSB.

În prima etapă a noului sezon, Chindia va juca pe național Arena, în compania Rapidului București, duminică, 18 iulie, de la ora 21.30.

Foto: fcpetrolul.ro

.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii