1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marcodulcachindia2021dDambovitapenet, Liga 1 / Mijlocașul echipei târgoviștene a fost nominalizat între performerii etapei a 29-a a Ligii I, penultima a sezonului regular. Marco Dulca a marcat singurul gol al meciului cu FC Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu 1-0. "O nouă evoluţie solidă pentru mijlocaşul Chindiei, care s-a maturizat mult în acest sezon în care îmbracă tricoul târgoviştenilor”, este caracterizarea oficialilor LPF în dreptul jucătorului Chindiei.

Ce a declarat Marco Dulca la finalul victoriei cu FC Voluntari, 1-0 luni seară la Buzău:"Mă bucur că am marcat și că am ajutat echipa să câștige. Vom vedea ce va fi la Pitești, mergem să luptăm. Am avut o primă repriză bună, am dominat meciul, după pauză am fost mai relaxați, iar asta s-a văzut. A fost și presiune, dar e bine că s-a terminat așa și am obținut victoria. Dacă reușim să ne calificăm în play-off, intrăm în istorie."

Chindia va susține ultimul joc oficial din sezonul regular vineri seară, ora 20.30, la Pitești, cu FC Argeș (în tur 2-2). Ca să se califice în play-off, Chindia trebuie să bată la Pitești, iar una dintre Academica Clinceni și FC Botoșani să nu câștige cu Dinamo, respectiv FC Voluntari. Toate meciurile echipelor implicate în lupta pentru ultimele două locuri care merg în play-off se joacă vineri, la ora 20.30.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii