1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a obținut o victorie uriașă cu FC Voluntari, 1-0 și e la 90 de minute de o calificare  istorică în play-off-ul Ligii I. Nu depinde doar de ea, însă, ci trebuie să bată la Pitești și să aștepte ca Academica Clinceni să nu câștige la Dinamo, sau FC Botoșani la Voluntari. Toate meciurile echipelor implicate în lupta pentru ultimele două locuri care duc în play-off sunt programate vineri, la ora 20.30.



"Este important pentru noi că am reușit să câștigăm și să ne menținem în lupta pentru play-off. Mai avem un meci și sperăm să învingem și, dacă Dumnezeu este cu noi, să ne calificăm în play-off și să ne îndeplinim visul. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa să nu primească gol, să câștige meciuri și să adune puncte. Cu Argeș va fi un meci dificil, dar noi în deplasare stăm bine și vrem să producem surpriza și să fim revelația anului", a vorbit la finalul meciului cu Voluntari portarul Chindiei, internaționalul de tineret, Marian Aioani.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii