1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia pregătește meciul cu Astra Giurgiu, programat duminică, ora 18.00, la Buzău, în etapa a 27-a a Ligii I. Echipa din Giurgiu este singura în fața căreia Chindia a obținut doar rezultate pozitive, de la revenirea pe prima scenă, în vara lui 2019. În primul sezon, cu Viorel Moldovan pe bancă, dâmbovițenii au câștigat ambele jocuri cu Astra, 1-0 la Ploiești și 2-1 la Giurgiu, echipa giurgiuveană evoluând ulterior în play-off-ul campionatului.

În turul actualei ediții, cu Emil Săndoi antrenor, Chindia a remizat la Giurgiu, 0-0, la capătul unei partide în care a avut câteva ocazii importante. Marco Dulca este suspendat pentru meciul programat duminică, ora 18.00, în Crâng. Jucătorul împrumutat de Chindia de la Viitorul a primit cu Sepsi al șaptelea cartonaș galben din acest sezon. În schimb, aproape sigur va reveni Daniel Popa, refăcut după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova (1-0).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii