1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabucurie2021afcDambovitapenet, Liga 1 / Victoria de pe terenul lui Sepsi o apropie și mai mult pe Chindia de zona play-off-ului. Cu 35 de puncte, după 26 de etape, echipa antrenată de Emil Săndoi poate spera la mini-campionatul primelor șase clasate, cu condiția să strângă puncte importante și din ultimele patru etape ale sezonului regulat.

Daniel Celea și Cristian Neguț, precum și antrenorul Emil Săndoi, au fost selecționați în echipa etapei a 26-a a campionatului, anunțată marți dimineață de către Liga Profesionistă de Fotbal.

"Povestea Chindiei din sezonul 2020-2021 merge mai departe, spre play-off, iar cel care a creat-o continuă să surprindă prin modul cum pregăteşte fiecare duel", e caracterizarea celor de la LPF pentru antrenorul venit pe 1 iulie 2020 la Târgoviște, Emil Săndoi. Chindia va juca duminică seară, ora 18.00, la Buzău, contra Astrei Giurgiu.

Foto: AFC Chindia Târgoviște, facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii