1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danielpopa2021Dambovitapenet, Liga 1 / Atacantul împrumutat de Chindia, de la Dinamo, a făcut un meci bun în fața echipei pentru care a evoluat în ultimii ani. Popa a vorbit, la finalul meciului, despre litigiul financiar cu Dinamo și despre dorința de a deveni jucător liber, cât mai curând posibil. Cazul său va fi judecat de către comisia abilitată a LPF în cursul zilei de miercuri. ”Banii mi i-au băgat cei de la DDB, dar nu în termen de 15 zile, acum se judecă din nou la comisii, eu vreau să devin jucător liber”, a precizat Daniel Popa, legat de memoriul depus pentru plata salariilor restante.



"Am jucat 3 ani și jumătate la Dinamo, dar mă bucur pentru mine și pentru echipă că am luat 3 puncte aici. Nu am luat eu decizia de a pleca de la Dinamo, am fost dat la o parte și primul club care mi-a sărit în ajutor a fost Chindia. Mi-au zis, vino acasă, faci un sezon și pleci în altă parte", am redat declarația jucătorului de la Digisport.

Chindia va juca vineri, ora 17.00, cu Academica Clinceni pe teren propriu, meci din etapa a 18-a a campionatului care o poate duce pe locul 5.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii