5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

bucuriechindiadinamoDambovitapenet, Liga 1 / Mesajul de mai sus l-am regăsit, aseară, la câteva minute după victoria Chindiei, în Stefan cel Mare (n.red. Dinamo – Chindia 0-1), pe multe dintre paginile de facebook, acolo unde fanii roș-albaștrilor își dau întâlnire, zi de zi! Și, într-adevăr, jucătorii Chindiei merită, din plin, arena promisă a fi inaugurată în vara anului 2020!

 

”Vrem stadion!”
În vremea în care Chindia se lupta pentru promovarea în prima ligă, suporterii de sub Turn strigau (aproape), la fiecare meci, acasă, ori în deplasare… ”vrem stadion”! Imediat după promovoare, autoritățile locale au promis un stadion modern, în locul ”bătrânului Eugen Popescu”! Actualul primar al municipiului Târgoviște declara, în toamna lui 2019, că... până în vara anului 2020 Chindia Târgoviște va avea propriul stadion. Mesajul a fost repetat și, spre exemplu, într-o postare pe facebook, din 16 ianuarie 2020, existentă și acum pe rețeaua de socializare sus-amintită, Daniel Cristian Stan spunea, printre altele: ”Am promis că vom construi acest stadion și la vară o să îl avem gata. AȘA VA FI, #MarkMyWords.” Din păcate, a venit peste noi criza de coronavirus și termenul de finalizare a fost împins către sfârșitul anului 2020. Din păcate, nici acest termen nu a putut fi respectat și s-a vehiculat un altul: primăvara lui 2021! Ulterior, din cauza întrârzierilor, a fost pus un alt termen: vara acestui an, dar, din păcate, tot mai des se vorbește despre finalul lui 2021… În plus, autoritățile locale solicită sprijin de la Guvern…

Fără conotații politice!
Cei care citesc site-ul nostru, lansat încă din 1 decembrie 2012, au observat că niciodată… dar niciodată… nu am făcut campanie vreunui partid politic… Nu ne-a interesat și nici nu ne vor interesa, vreodată, jocurile politice ale unora sau altora, așa că… lansăm o întrebare la care invităm toate autoritățile locale să răspundă, indiferent de culoare: Când va fi gata ”Eugen Popescu”? Oare edilii, că sunt de stânga, de dreapta, de centru… sau cum cred dânșii de cuviință… chiar nu pot face front comun pentru ca o astfel de investiție să fie gata?

Mulțumim, Emil Săndoi! Mulțumim, băieți!
Întregul grup al Chindiei și aici îi includem atât pe jucători, pe Emil Săndoi, dar și tot staff-ul Chindiei, de la președintele clubului, până la ultimul angajat, merită aprecierile și respectul nostru! Să joci doar în… deplasare și să fii pe un asemenea loc ( n.red – locul 6, loc de play-off) … este ceva extraordinar! Asta în condițiile în care ”acasă” a însemnat Ploiești, Giurgiu, Mogoșoaia…

Chindia Târgoviște merită un stadion! Fanii îl merită! Așa că, domnule primar, domnilor consilieri locali și stimați oameni cu putere de decizie… haideți să strângem rândurile și să facem în așa fel încât Chindia să poată juca în sfărșit acasă!

 

Foto: Facebook, Iubim Chindia 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii