1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Tehnicianul Chindiei a fost fair-play la finalul jocului de la Giurgiu și a declarat că Sepsi a fost echipa mai bună și s-a impus pe merit. Covăsnenii au întors rezultatul în repriza a doua, prin golurile înscrise de Aganovic și Achahbar, ambii intrați în joc din postura de rezerve. "Rezultatul este corect pentru că Sepsi a fost echipa mai bună. O echipă cu o posesie bună.”



”Nu pot să spun că au avut multe ocazii, pentru că golurile care au venit, au venit din zonă centrală, de la 20, 20 şi ceva de metri. Acolo trebuia să fie anumiţi jucători care trebuiau să iasă la întâmpinare, din păcate poziţionarea lor nu a fost una bună. Avem şi mulţi jucători tineri, fără experienţă. Noi în defensivă avem 4 jucători sub 21 de ani. Trebuie să fim realişti, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Indiferent dacă vom mai câştiga etapa viitoare sau peste două etape. Asta nu înseamnă că trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să fim realişti din punctul ăsta de vedere. Avem şi această etapă de Cupă în care vom folosi jucători care nu au jucat până acum sau care au jucat puţin. Încercăm să intre şi ei în ritm", a declarat Săndoi după joc, prefațând astfel și confruntarea din Cupă, de vineri, cu Hermannstadt tot la Giurgiu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii