1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dumitrascuchindia2020Dambovitapenet, Liga 1 / Jucătorul de 25 de ani al Chindiei a reușit golul etapei a 11-a a campionatului, însă echipa sa a pierdut cu Sepsi, 1-2 la Giurgiu. Dumitrașcu a deschis scorul în minutul 39 al meciului de pe stadionul ”Marin Anastasovic”, minge lobată peste Fernandez, după eroarea lui Tincu.

"„A fost un gol frumos, dar din păcate nu pot să mă bucur pe deplin de acest gol, prin prisma rezultatului. Nu a fost o relaxare, ci jocul lor. Nu știu dacă sunt mai valoroși, dar au încercat să pună mingea mai mult jos, să paseze și nu am putut să facem același joc bun ca în prima repriză. Aveam moral după rezultatul bun de la Craiova, acum nu ne rămâne decât să jucăm bine cu Hermannstadt în Cupă și cu Astra în campionat. Am crezut întotdeauna în mine și am știut că va veni și acest moment. Sper să mai marchez, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează", a declarat Dumitrașcu la flash-interviurile de la finalul jocului. Anterior, fotbalistul de bandă stângă marcase ultima dată într-un meci oficial în 2015, în Caransebeș - Rm. Vâlcea 3-1.

Foto. AFC Chindia Târgoviște

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii