5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800liga5Dambovitapenet, Fotbal județean / Toată lumea așteaptă reluarea competițiilor din ”fotbalul mic”, respectiv campionatele județene și cele juvenile! Din păcate, deciziile se lasă așteptate, în primul rând pentru că nici până astăzi nu a fost luată o hotărâre care să ducă la o eventuală relaxare... După ultimele discuții avute între reprezentanții FRF cu miniștrii abilitați, se pare că totul se amână pentru 1 octombrie. Desigur că și atunci se va decide în funcție de situația epidemiologică.

Din informațiile noastre, majoritatea AJF-urilor din zonă și-au amânat începerea competițiilor, până la data de 3 octombrie, urmând ca deciziile ulterioare să fie luate tot în funcție de situația epidemiologică.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii