0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci36Două contestații - dintre care una dublă, plus multe, parcă prea multe incidente de rezolvat, pe ordinea de zi a Comisiei de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! Vom reveni cu informații, pe măsură ce le vom avea! Așteptăm și comentariile voastre! 



Ar fi două contestații de rezolvat:
Bradul Moroeni vs Voința Pietroșița ( în teren 1-0), până la urmă ambele echipe înaintând contestații împotriva omologării meciului cu rezultatul din teren!

AS Malu cu Flori vs Comerțul Viișoara (în teren 1-5) - Liga a 6-a, seria Nord.

Ar mai fi de notat avalanșa de incidente petrecute la meciurile din weekendul trecut, din care să le notăm pe cele despre care știm: Publirex Ciocănești vs Gloria Bucșani, Sportul Voinești vs Cetatea Târgoviște sau Victoria Văcărești vs Libertatea Urziceanca. Să nu trecem nici peste ”jocul” Unirii Ungureni, la meciurile de juniori, care din câte știm n-a disputat nici măcar un sfert dintre ele, restul fiind... neprezentări sau lipsă asistență medicală! Chiar nu poate nimeni să pună piciorul în prag, pentru bunul mers al fotbalului juvenil?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii