0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci007finta”Găzarii” și-au achitat baremul de la meciul cu Olimpicii Ulmi și Finta merge mai departe în campionat, sperând că peste iarnă va reuși să găsească soluția salvatoare! ”Dacă nu, măcar să evităm retrogradarea în Promoție”, ne-a declarat Marian Mihăilă, cel care înceracă aducă echipa pe linia de plutire!



”Banii pe care i-am primit de la primărie s-au terminat după primele 5 etape! Avem prea mulți mercenari în echipă și asta costă! Am achitat baremul de arbitraj de la meciul cu Ulmi, cu ajutorul lui Costel Toader , cel care mi-a promis că rămâne lângă echipă, astfel că poate vom reuși să salvăm... dezastrul! Vom încerca să ajungem, cum-necum, în iarnă și poate că la primăvară lucrurile se vom mai schimba” (Marian Mihăilă)

Este bine că Finta n-a făcut pasul înapoi, cel puțin pentru binele fotbalului dâmbovițean, mai ales că Finta este una dintre echipele de tradiție ale primului eșalon.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii