3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci36Ordinea de zi a ședinței de mâine a Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, se anunță a fi una încărcată! Am notat de la etapele din weekend câteva dintre evenimentele care vor figura pe... ”lista neagră” la CCD, dincolo de sancțiunile ce vor fi dictate pentru eliminările de jucători sau contabilizarea cartonașelor galbene!Iată cam ce am reținut de la meciurile disputate în weekend-ul trecut...
1.Dublă contestație la meciul Sportul Voinești vs Urban Titu (în teren 2-2) - Liga a 4-a.

2.Neprezentarea echipei Unirea Colibași la meciul de la Luceafărul Dragomirești (Liga a 4-a)

3.Meciul Recolta Gura Șuții vs Gaz Metan Finta întrerupt în minutul 5, la scorul de 2-0 pentru gazde, oaspeții rămânând deja în 6 jucători (Liga a 4-a)!

4.Neprezentarea echipei Voinșța Adânca, la meciul de la Pomicola Raciu (Liga 5, Nord).

5.Meciul Dentaș Tărtășești vs Voința Podu Rizii a fost întrerupt în minutul 58, la scorul de 5-0 pentru gazde, echipa oaspete rămasă în 6 jucători (Liga 5, Sud).

6.Contestație la meciul Publirex Ciocănești vs Voința Crețu (scor 1-1) - Liga 5, Sud.

7.Meciul Săgeata Braniștea vs Spic de Grâu Ghimpați a fost întrerupt în minutul 48, la scorul de 10-2 pentru gazde - oaspeții rămași în 6 jucători (liga 5, Sud)!

8.Contestație la meciul Unirea Cobia vs Viitorul Tomșani (scor 2-3) - Liga 5, Vest.

9.Meciul Viitorul Găești vs Voința Ionești a fost întrerupt în minutul 64 (la scorul de 1-3) pentru... incidente (Liga 5, Vest)!

10.Echipa Recolta Gura Șuții II nu s-a prezentat la meciul cu Vulturii Speranței petrești (Liga 6, Sud).

Și probabil că lista care cuprinde ordinea de zi a ședinței CCD este mult mai lungă...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii