1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Astăzi, vă prezentăm deciziile complete ale Comisiei de Competiții și Disciplină, luate în ședința de joi, 5 septembrie 2019. Și nu au fost deloc puține! Vă invităm să le parcurceți și așteptăm pozițiile voastre, sub formă de comentarii, la acest articol. Meciuri fără evenimente, vă dorim, tuturor!1.Pentru 5 cartonașe roșii primite la jocul de la SPORTUL VOINESTI, echipa STEAGUL ROSU COLACU se penalizează sportiv cu 100 lei (art.78.b/RD).

2.Pentru 5 sau mai multe cartonașe galbene primite la jocuri, urmatoarele echipe au fost penalizate
sportiv, confom art.78.a/RD, cu 100 lei:
-FLACARA ZAVOIU - 6 cartonașe galbene
-UNIREA COBIA - 5 cartonașe galbene

3.Din cauza incidentului din min. 90+1 al jocului de la SPORTUL VOINESTI, când jocul a fost întrerupt definitiv, pentru că echipa din COLACU a rămas în efectiv incomplet, după eliminarea a 5 jucători, CCD hotărăște:
-jocul SPORTUL 2016 VOINESTI-STEAGUL ROSU COLACU (scor 1-0, min.90+1) se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei SPORTUL 2016 VOINESTI (art.83.10.4/RD);
-jucătorii vinovați au fost suspendați între 3 și 16 etape si penalizați sportiv cu sume cuprinse intre 200 și 400 lei.

4.Jocul ACS GURA OCNITEI - ASG DOICESTI, întrerupt în min.2, la scorul de 2-0, în favoarea echipei ACS GURA OCNITEI, din cauza faptului că un jucator din DOICESTI s-a dat accidentat și echipa a rămas în efectiv incomplet, se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei ACS GURA OCNITEI, iar echipa ASG DOICESTI se sancționează cu scaderea a 3 puncte din clasament și penalitate sportivă 100 lei.

5.În urma contestației echipei GLORIA BUCSANI la jocul de acasa cu LIBERTATEA URZICEANCA și a prezentării jucatorilor contestați în fața comisiei, unde s-au legitimat cu CI, și-au înscris datele personale și au fost recunoscuți de arbitrul jocului și delegatul echipei GLORIA, CCD hotărăște:
-jocul GLORIA BUCSANI - LIBERTATEA URZICEANCA se omologhează cu rezultatul din teren, 4-3 în favoarea echipei LIBERTATEA URZICEANCA.

6.În urma contestației echipei UNIREA UNGURENI la jocul de la PROGRESUL MATASARU, a prezentări jucatorului contestat în fata comisiei, unde s-a legitimat cu CI, și-a înscris datele personale și a fost recunoscut de delegatul echipei din UNGURENI, CCD hotărăște:
-jocul PROGRESUL MATASARU-UNIREA UNGURENI se omologheaza cu rezultatul din teren 3-3.

7. În urma sesizării echipei ROBERTO ZIDURI, referitoare la comportarea jignitoare a asistentului A2 la jocul de la ACS GLORIA 2015 CORNESTI, CCD hotărăște:
-se trimite dosarul cauzei la Comisia de Disciplina a CJA Dambovita (art.120-ROAF).

8.În urma incidentelor care au dus la oprirea definitivă a jocului DINAMO ODAIA TURCULUI-VIITORUL GAESTI, în min.80, CCD hotărăște:
-ambele echipe sunt sancționate cu pierderea jocului cu 3-0 (dublu forfait);
-în baza art. 82.1/RD, se ridică dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru 6 (șase) etape echipei DINAMO ODAIA TURCULUI și se penalizează sportiv cu 500 lei;
-în baza art.82.2/RD se ridică dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu echipei VIITORUL GAESTI 6 (șase) etape, și se penalizează sportiv cu 500 lei;
-echipele sunt obligate să anunțe în timp util locația unde vor disputa jocurile pe perioada suspendării;
-urmatorii jucatori au fost sanctionati:
*Mîinea Gheorghe - Od.Turcului - 16 et.-63.2.4a
*Bucur Iulian - Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Radu Marius - Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Oana Marian -Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Dima George -Viit.Găești - 24 et.-63.2.4a
*Căldăraru Marian - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
*Lunic Marius - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
*Toma Nicolae - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
-antrenorul/delegat al echipei VIITORUL GAESTI - POPESCU FLORIN, se penalizează sportiv cu 300 lei.
-arbitrul jocului - ANDREI EVELYN, împreună cu cei doi asistenti sunt trimiși la Comisia de Disciplina a CJA.

9.În urma incidentelor din min.90 al jocului ACS DENTAS TARTASESTI-VOINTA CRETU, când jocul a fost oprit pentru lovirea asistentului HOMEGHI DANIEL, CCD hotărăște:
-Jocul, în min.90/scor 2-2, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei ACS DENTAS TARTASESTI (art. 58.9-ROAF);
-jucătorul POPA MARIAN se suspendă pentru 24 etape;
-pentru insuficiente măsuri organizatorice, echipa ACS DENTAS TARTASESTI se penalizează sportiv cu 300 lei.


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii