0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci801liga5Încă o echipă din fotbalul județean este la un pas de retragere! Practic, duminică, Liga a 5-a va avea încă un meci mai puțin, pentru că gruparea în cauză nu s-a înscris nici până la această oră în campionat! Vezi despre ce formație este vorba! 



Fulgerul Lungulețu este la un pas de dispariție din fotbalul dâmbovițean! Până astăzi, la ora... închiderii ”ghișeului” la AJF Dâmbovița, Fulgerul nu avea legitimațiile jucătorilor vizate pentru noul sezon competițional! Probabil că la teren vor fi prezenți doar arbitrii delegați și ”găzarii” de la Finta... Există posibilitatea ca până etapa viitoare, Fulgerul - echipă deja penalizată cu 6 puncte din clasament, să revină în competiție, dar se pare că șansele sunt minime!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii