0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci55Astăzi, suntem în măsură să vă oferim deciziile luate de reprezentanții Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul AJF Dâmbovița, în ședința din 14 martie! Și au fost câteva! Poate mai multe decât ne-am fi așteptat mulți dintre noi! 

 

1. Jocul Viitorul Pietrari – Voința Tătărani (Cupa României) scor 1-0, în minutul 112, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Voința Tătărani. Echipa Viitorul Pietrari se penalizează sportiv cu 300 lei

2.Meciul dintre Gaz Metan Vlădeni – Viitorul Răzvad, nedisputat datorită faptului că echipa Gaz Metan Vlădeni, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Viitorul Răzvad.

3.În urma contestației pentru substituire introdusă de echipa Unirea Bucșani, la finala Cupei Satelor – faza județeană - și a verificării datelor personale ale jucătorilor contestați, CCD a hotărât omologarea cu scorul de 3-0, în favoarea echipei Unirea Bucșani, deoarece jucătorul Ciuciuc (AS Corbii Mari), înscris în raportul de arbitraj a fost găsit cu alte date personale decât cele din certificatul de naștere.

4.Comisia de Competiții și Disciplină aprobă cererile de retragere din competiții echipelor Petrolul Târgoviște (Liga a 4-a) și Viitorul Odobești Ziduri (Liga a 5-a – Onoare Vest). Ambele formații s-au retras din cauza problemelor financiare întâmpinate. Cele două echipe se pot înscrie în competițiile județene peste 2 (doi) ani, adică în sezonul 2020-2021. Petrolul Târgoviște se va putea înscrie în Liga a 5-a, iar Viitorul Odobești Ziduri în Liga a 6-a. Toate jocurile din retur ce trebuiau să le susțină aceste echipe se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor adverse.

5.Comisia de Competiții și Disciplină aprobă cererea echipei Cetatea Târgoviște de a disputa meciul din campionat, programat în data de 24.03.2019, de pe teren propriu, cu Voința Pietroșița, de la ora 14.00, în loc de ora 11.00. La aceeași oră (11.00) pe stadionul din Șotânga se joacă un meci de fotbal feminin din cadrul Ligii 1.

Sursa: AJF Dâmbovița

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii