0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci506poduriziiAstăzi, avem noutăți de la Petrolul Târgoviște, Voința Podu Rizii, Fortis Valea Lungă, Vânătorul Rățoaia, Viitorul Burduca și Pomicola Raciu. Vom reveni, de fiecare dată, când apar informații noi, în dreptul oricărei echipe din ligile județene!

 

Speranța moare ultima! Petrolul Târgoviște încă mai speră într-o minune, dar șansele sunt extrem de mici! Oricum, fotbalul nu va... muri lângă podul Mihai Bravu, pentru că Petrolul Târgoviște va continua cu echipele de juniori, în campionatul județean. Altfel, Tică Dan s-a despărțit și el de Petrolul și se află în tratative cu Cetatea Târgoviște.

Voința Podu Rizii a reușit, deocamdată, să-și păstreze tot lotul din tur. În plus, la veniri, un nume nou: Moraru (Urban Titu).

Fortis Valea Lungă l-a pierdut pe Florin Săvescu, cel care a ales să joace în retur pentru Voința Perșinari. L-a (re)câștigat însă pe Mihai Lupu, care a revenit după o lungă accidentare.

Vânătorul Rățoaia încearcă să-și completeze lotul cu patru nume noi. ”Deocamdată, fiind în tratative, nu putem da... nume, dar promitem să revenim săptămâna viitoare”, ne-au scris ”vânătorii”!

Viitorul Burduca l-a pierdut din lot pe Guran, care a ales să joace din primăvară pentru Neajlovul Puntea de Greci. La ”sosiri”, trei nume noi, printre care unul de... rezonanță - Beckham(!) de la... Viitorul Straoști (n.r. - așa ne-a fost recomandat!), alături de alți doi coechipieri - Costel Dinu și Florin Dumitru.

Pomicola Raciu a parafat trei transferuri: Mândrican Gabriel, Ion Alexandru, Ion Cristian, toți trei de la Olimpia Picior de Munte. Echipa este în tratative și cu al patrulea jucător! În plus, noul antrenor al echipei este Ion Croitoru.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii