0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

valealungacolibasi21Trupa de pe Cricovul Dulce se pregătește serios pentru sezonul de primăvară. Duminică, a mai disputat încă un meci amical, în compania vecinilor de la Fortis Valea Lungă. A fost un joc cu goluri multe! Vă prezentăm o serie de informații de la duelul dintre vecini!

 

Fortis Valea Lungă - Unirea Colibași 1-4 (1-0)
Au marcat: Chiriță - Manea 3, Vlădescu

Să notăm că oaspeții au beneficiat și de două lovituri de pedeapsă. Un meci frumos, deschis, cu multe faze de poartă, pe un teren bun de joc pentru jumătatea lunii februarie.

Fortis V.Lungă: Apeteri (G.Banu) - Sîrboiu, R.Banu, Necșoiu, Răcășanu - Piscup, D.Radu, Chiriță, Bergheaua - V.Oprea, Cîrnaru. Au mai jucat: I.Dumitru, C.Bratu, Hăbeanu și Alex.Rădulescu.

Unirea Colibași: Nicoară - Marinescu, Rădulescu, Simion, M.Petre - V.Petre, Manea, G.Paraschiv, Stere - Vlădescu, Despa. Au mai jucat: Stoicescu și Oancea.

Unirea Colibași va juca, în weekend, acasă, cu Olimpicii Ulmi, iar Fortis Valea Lungă cu Voința Valea Voievozilor, tot pe teren propriu.

Foto / facebook


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii