1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meciulmiracari21Astăzi, avem noutăți din taberele celor de la Gloria Cornești, FC Brezoaele, Roberto Ziduri, Unirea Răcari, Urban Titu, CS Coada Izvorului, PCM Argeșul Ungureni și Steagu Roșu Colacu. Vă vom ține la curent cu toate noutățile despre care aflăm, indiferent de ligă! 

 

 

Din sursele noastre, am aflat că Florentin Nicolae a rămas să joace și în retur tot pentru Gloria Cornești.

FC Brezoaele l-a împrumutat pentru 6 luni pe Marius Sandu - fostul căpitan al echipei Dentaș Tărtășești 2017 (n.r. - ca să lămurim și ”sesizarea” lui Daniel Micu, legată de situația lui Sandu), la Unirea Răcari. Jucătorul a revenit de la Cosoba - unde a fost împrumutat (!), fiind curtat și de Recolta Gura Șuții - dar ”părțile” n-au căzut de acord la... ”cerere și ofertă”. Altfel, Brezoaele l-a mai pierdut și pe Marinaș, plecat la Adâncata (Călărași), dar a câștigat trei jucători care au revenit la echipă: Badea - întors din Germania, Dima - după o lungă accidentare și Florea - care se va întoarce din Italia. În plus, trupa lui Mădălin Ioniță l-a transferat pe Cristian Vențer - jucător cu experiența Ligii a 3-a, ultima oară la CS Afumați.

Roberto Ziduri s-ar putea să-i piardă pe Sorin Didă și Florin Zafiu. Primul se află la un pas de Urban Titu, al doilea s-ar părea că merge la PCM Argeșul Ungureni.

Unirea Răcari s-a mai desopărțit de doi jucători - Ionuț Nedea și Bogdan Trandafir, urmând să joace în retur pentru St.Roșu Colacu - Liga a 6-a, seria Sud.

Urban Titu își va întări lotul cu experimentatul jucător, fost divizionar A, Sorin Didă care se va despărți de Roberto Ziduri.

CS Coada Izvorului și-a propus să se îndepărteze cât mai repede de zona fierbinte a clasamentului. Noutăți în lot: Lincă (AS Leordeni) și Cocoroadă (AS Drăganu - Argeș). Se mai află în tratative cu încă doi jucători de la o echipă bucureșteană. La plecări - George Constantin (împrumutat pentru 6 luni, la Flacăra Valea Mare).

PCM Argeșul Ungureni - una dintre candidatele la promovare din seria Vest, Liga a 5-a, își va completa lotul cu atacantul Florin Zafiu, care a ales să încheie conturile cu Roberto Ziduri.

St.Roșu Colacu nu stă pe gânduri și transferă, ultimele două noutăți din lot fiind Ionuț Nedea și Bogdan Trandafir (ambii de la Unirea Răcari).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii