0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001racari22Startul în campionatul județean de fotbal se apropie cu pași repezi! Plus că vom avea ceva meciuri și în Cupa României! Vă facem cunoscute cele mai recente noutăți de la echipele din campionatul județean, indiferent de ligă!

 


Gloria Cornești i-a pierdut pe Ionuț Constantin și Florin Nicolae, care au plecat la FC Pucioasa. Noutăți - Marius Cravcescu (Unirea Răcari), Ionuț Grigore (portar) și Adrian Oprișan (ambii de la Petrolul Târgovite).

Recolta Gura Șuții și-a completat lotul cu Gălan și Ovidiu Stan (ambii de la Atletic Bradu), Petrică Alexandru (Flacăra Valea Mare).

Unirea Răcari a renunțat la Marius Cravcescu și Cătălin Huțușoru. Au venit Valentin Funieru (Berceni), Adrian Nedelea (FC Pucioasa), Daniel Bălașa (Cetatea Târgoviște) și Marius Sandu (Dentaș Tărtășești)

Roberto Ziduri are o nouă bancă tehnică: Aurelian Godinac (principal) și Robert Olteiu (secund). Noutăți în lot: Tănase (Voința Perșinari) și... Adrian Godinac!

Voința Perșinari a reușit să aducă trei ”oameni de gol” de la Petrolul Târgoviște: Albu, Dogaru și Bratu!

Unirea Ungureni îl are din nou pe Remus Gîlmencea ca antrenor principal. În lot a apărut și Cătălin Huțușoru (Unirea Răcari).

Olimpicii Ulmi și-a pierdut golgeterul! Andrei Iliescu a ales să se reîntoarcă la Flacăra Moreni.

CSM Fieni l-a pierdut pe portarul Duță, transferat de FC Pucioasa, dar l-a adus de la ”bombonari” pe Leotescu.

Petrolul Târgoviște - aflată în pragul desființării, i-a pierdut deja pe Grigore, Oprișan (ambii la Gloria Cornești), Jianu, Grecu (ambii la Olimpicii Ulmi), Bratu, Dogaru și Albu (toți trei la Voința Perșinari).

Unirea Bucșani l-a pierdut pe unul dintre cei mai talentați tineri din lot - Mădălin Iorga, transferat de Flacăra Moreni.

Cetatea Târgoviște i-a pierdut pe Daniel Bălașa, plecat la Unirea Răcari.

Flacăra Șuța Seacă și-a completat lotul cu Bogdan Cîrstea (Pomicola Raciu) și Florin Pană (Olimpia Picior de Munte). A plecat Ionuț Zamfirescu (la muncă, în Franța).

Dentaș Tărtășești l-a pierdut pe Marius Sandu - plecat la Unirea Răcari, dar l-a câștigat de Afilie (Spic de Grâu Ghimpați).

FC Potlogi l-a pierdut pe Marius Vlada, ajuns pe dealul Patrana, la FC Pucioasa.

Viitorul Găești i-a readus în lot pe Manu, Zamfir și Niță.

Voința Crețu și-a completat lotul cu Florin Popa (Unirea Răcari) și Nicolae Slăninoiu (Libertatea Urziceanca).

St.Roșu Colacu i-a transferat pe Adrian Manea (Recolta Gura Șuții) și Ionuț Ionescu (Unirea Răcari) - de la Liga a 4-a, plus alți 4 jucători de la Onoare: Adrian Păncescu, George Buia, Valentin Muller și Marian Barbu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii