2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cetateacornesti78867Amicalul zilei s-a disputat la Șotânga, acolo unde cei de la Cetatea au primit replica corneștenilor, de la Gloria. A fost un joc în care s-au marcat șase goluri! Liderul din Liga a 4-a a confirmat statutul de favorită. ”Felicitări, Gloria! Sperăm să vă vedem în Liga a 3-a!” Este mesajul, plin de fair-play, al celor de la Cetatea! Felicitări!

 

Cetatea Târgoviște – Gloria Cornești 1-5 (1-2)

”Străjerii” au luptat cât de bine au putut, dar Gloria a căștigat la o diferență considerabilă. A fost un test util pentru ambele formații. Chiar și așa, nu scorul a fost cel mai important, ci faptul că târgoviștenii au putut testa o serie de jucători tineri, cu apetit pentru fotbal. Și cum pot fi testați cel mai bine, dacă nu într-un examen cu cea mai bună formație din fotbalul județean! Felicitări, ambelor formații!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii