3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

mecirealbraduracareniAstăzi, Unirea Răcari, una dintre principalele pretendente la titlul județean (liga a 4-a), s-a deplasat la Bradu, pentru un amical cu... Real. A fost un joc frumos, cu un gol de excepție, reușit de Gusti! Vezi detalii de la meciul răcărenilor!

 

Real Bradu – Unirea Răcari 2-1 (2-1)
Au marcat: Păvăluță -2 / Gusti

”Victorie pentru Real Bradu, în cel de-al patrulea meci amical al iernii, cu una dintre cele mai bune echipe din liga a 4-a, din județul Dâmbovița!” Așa notează cei de la Real Bradu, pe pagina oficială! Cei drept, nu s-au înșelat, mai ales că primii care au deschis scorul au fost cei de la Răcari, prin Gusti, cu o execuție de excepție: lovitură liberă, de la 30 metri și... eurogol! Altfel, a fost un meci frumos, cu posesie pentru echipa noastră. De altfel, cei din stafful grupării din Răcari se declară mulțumiți de joc. Felicitări și mult succes!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii