1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulghimpatiDupă cum v-am anunţat, deja, Petrolul Târgovişte a fost „cotat” la... „bursă”, singura soluţie, pare-se, ca una dintre echipele de tradiţie din fotbalul dâmboviţean să mai reziste în Liga a 4-a. Vă prezentăm ultimele informații privind soarta echipei de lângă Podul Mihai Bravu!

 


Am crezut că lucrurile sunt simple în privinţa... „privatizării” Petrolului, mai ales că din primele declaraţii ambele părţi păreau, dacă nu optimiste, cel puţin sigure că vor cădea repede de acord. Din păcate, după întâlnirea de ieri, totul rămâne încă în suspans, cel puţin după scurta declaraţie pe care ne-a făcut-o Florin Marcu - cel care ar urma să investească, de astă dată, în... Petrol(ul). Ceea ce înseamnă că până la urmă ar fi vorba de o „colaborare” şi nu de o preluare totală a echipei: „Îmi cer scuze, dar deocamdată nu pot da amănunte! Vă spun doar atât, momentan: Petrolul are viitor! Săptămâna viitoare vă pot da toate detaliile colaborării, dacă nu intervine nimic neprevăzut”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii