1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulghimpatiLiga 4 / Petrolul Târgoviște, una dintre echipele de tradiţie din fotbalul dâmbovițean, trece printr-o situaţie dificilă! Salvarea poate veni chiar astăzi! Vezi detalii și declarații ale oficialilor de la Petrolul, dar și de la cel care ar putea ajuta gruparea din Liga a 4-a!



„Schela Târgovişte s-a rupt în două, o parte a trecut la Ploieşti, celalată la Piteşti, aşa că echipa de fotbal a rămas la... centrul terenului, fără niciun fel de sprijin! Este adevărat, aşa cum s-a vehiculat în presă, că Petrolul ar putea fi preluată de către Florin Marcu - finanţatorul echipei Săgeata Cătunu. Am avut deja o discuţie şi urmează să punem lucrurile la punct, sperând să ajungem la o înţelegere avantajoasă. Oferte sunt destule, pentru că mulţi şi-ar dori să joace pe stadionul Petrolul, dar nu în condiţiile pe care le-am creionat cu Florin Marcu: asigurarea baremurilor de arbitraj - observator şi achitarea indemnizaţiei jucătorilor la „cotele” de până acum. Nu sunt mari, nu am jucat pe prime, dar fiecare jucător, în funcţie de numărul jocurilor şi „efort” beneficia de o sumă lunară. Oricum, nu vor mai rămâne toţi jucătorii, unii fiind deja pe picior de plecare”, ne-a declarat Gogu Bucurică - omul care a reuşit să menţină Petrolul pe linia de plutire, în condiţii numai de el ştiute.

De partea cealaltă, Florin Marcu ne-a declarat: „Da, este adevărat că vreau să preiau Petrolul Târgovişte. Totul depinde de întâlnirea pe care o vom avea mâine (n.r. - astăzi), când voi veni special la Târgovişte. Din punctul meu de vedere este simplu: atâta vreme cât eu voi plăti totul la echipă, vreau să am şi controlul total. Asta, dacă cei de la echipă vor fi de acord!”

Aşteptăm runda convorbirilor de astăzi şi promitem să revenim cu ştiri calde!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii