2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci40Astăzi nu vom comenta ceva „special”, ci vom veni cu câteva precizări legate de „cazul Roberto Ziduri - Gloria Corneşti”

 

„Nu comentez ceea ce ai scris domnu’ Tinel, legat de contestaţia noastră de la Ziduri, având dreptate, atâta vreme cât aţi fost indus în eroare, privind speţa noastră. Lucrurile stau cu totul altfel, pentru că eu am contestat dreptul de joc al jucătorului Iorgulescu, pentru dublă legitimare şi nicidecum neconcordanţa între carnet şi fişă sau invers. Ele au reieşit pe parcurs, ca un lucru firesc al contestaţiei”, ne-a transmis Nelu Radu, finanţatorul echipei Gloria Corneşti! Ei bine, ajuns în acest punct, cazul ia o întorsătură ciudată, mai ales că ne lovim de lucruri la fel de... „curioase”, ca multe altele din fotbalul dâmboviţean. „În 2009, Iorgulescu se legitima la Utchim Găeşti, iar în 2010 la... NINO Lunguleţu! O a doua legitimare, al doilea carnet! Tocmai de aceea, astăzi, în 2017, nu corespunde numărul de carnet cu fişa jucătorului, aflată la AJF! Normal, jucătorul sau echipa nu umblă în fişă, dar stau şi întreb: unde este al doilea carnet al jucătorului sau unde este „cealaltă” fişă? Eu vreau să apară şi celalălat carnet, respectiv şi a doua fişă”, a mai comentat Nelu Radu... Chiar, nu ştie nimeni din AJF cum s-a ajuns aici? Cu certitudine că situaţia se schimbă radical, dacă este vorba de „dublă legitimare”. Cum s-a ajuns la neconcordanţe? Simplu: s-a luat... vice versa, vorba lui nenea Iancu, carnetul „nou” cu fişa „veche” - şi „s-a omis” trecerea pe la Lunguleţu, pe documnetul la care n-are acces toată lumea! Până la urmă, cine se gândea că Iorgulescu va fi contestat pentru „dublă legitimare” în... 2017? Oricum, fiţi siguri că nu este singurul caz din fotbalul dâmboviţean, cu „duble legitimări în timp” şi tot cu... timpul, vor mai apare şi altele pe tapet, atâta vreme cât nu se pune ordine în „arhiva” fişelor jucătorilor şi dosarele echipelor afiliate. Până la urmă, cine ar avea interesul să se facă... „curăţenie”?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii