0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci10Notam zilele trecute faptul, că unul dintre golgeterii Ligii a 4-a - Adrian Nedelea este la un pas de un transfer în Liga a 3-a * Intră să vezi ce ne-a declarat Nelu Radu, despre plecarea lui Nedelea!

Nu puteam să ocolim subiectul „Nedelea”, în discuţia avută cu Nelu Radu, finanţatorul echipei Gloria Corneşti, actuala echipă a atacantului curtat de divizionara C, FC Aninoasa * „Nedelea este liber să plece oricând, nu este nicio problema în acest sens, din partea mea. Dacă el se înţelege cu clubul la care vrea să plece, nu am nimic împotrivă. Este un fotbalist bun, chiar foarte bun, poate cu mult peste nivelul Ligii a 4-a, dar este puţin cam... capricios. Dacă ar mai lăsa de la el, ar avea numai de câştigat, în rest n-aş vedea o probelmă în a se acomoda, însă trebuie să ţinem cont că Liga a 3-a înseamnă ceva mai mult. Plus că trebuie să aibă în vedere şi o încadrare rapidă în jocul noii echipe, altfel pierde... ritmul!”, ne-a declarat deschis, Nelu Radu * Reamintim că Adrian Nedelea a marcat pentru Gloria Corneşti, în turul acestui sezon, 26 de goluri, fiind pe locul secund în topul marcatorilor, după Andrei Dinu (Unirea Bucşani), cu 29 de reuşite şi înaintea coechipierului său - Marian Matei, care a marcat „doar” de 23 de ori.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii