0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gurasutii9454Sâmbătă, de la ora 11,00, la Gura Şuţii, este programat, precum în... cursele hipice, derbiul de toamnă, dintre Recolta şi Gloria Corneşti!

 

Cele două echipe se află la egalitate de puncte, în fruntea clasaamentului Ligiia a 4-a - câte 30 fiecare, departajate de golaveraj: 65-8 pentru Gloria, respectiv 34-11 Recolta * Sâmbătă, la Gura Şuţii, are loc derbiul de toamnă şi sperăm ca meciul să nu aibă nimic de-a face cu... trapul! * Ei bine, dacă la Gloria nu prea se întâmplă nimic ieşit din comun, la Gura Şuţii au loc... mişcări de trupe * „Noi pe Cernea nu l-am folosit niciodată. Este o aberaţie ce s-a scris în presa prahoveană - jucătorii bănuiţi că ar avea dublă legitimare la Gloria Corneşti, au fost preluaţi de la... Gloria Gaz Metan. Repet, noi nu i-am folosit nici măcar un singur minut”, ne-a declarat Nelu Radu - Gloria Corneşti * La Gura Şuţii, antrenorul Marinică Ionică şi-ar fi dat demisia în urma unor... neînţelegeri cu Titel Dinu - primarul comunei * Nu ştim exact dacă înfrângerea de la Ungureni sau faptul că antrenorul-jucător, venit de la Urban Titu, nu a fost reamatorizat ar fi fost... cuiul lui Pepelea, cert este că cei doi au ieşit cu acuze şi declaraţii în presă. Nu vrem să intrăm în amănunte, mai ales că urmează un meci înaintea căruia ambele echipe au nevoie de linişte, decât de scandaluri de presă. Oricum, Recolta a mai renunţat şi la Laurenţiu Neagu, transferându-i pe Negulescu şi Sima de la Urban Titu, fiind aproape rezolvată şi aducerea lui Dicu * În altă ordine de idei, probabil că sâmbătă vom cunoaşte campioana de toamnă, aşa că... puţintică răbdare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii