5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

crevedia908Pe stadionul „Romprim” din capitală, ar fi trebuit să se joace meciul dintre Progresul Spartac Bucureşti şi Voinţa Crevedia II! Spunem... trebuia, pentru că în cele din urmă meciul s-a... terminat, înainte de a începe!

Voinţa Crevedia a contestat dreptul de joc a trei jucători de la Progresul Spartac Bucureşti - Frangu, Stoian şi Geană. Gazdele vor şi ele să conteste, dar... stupoare, arbitrul nu mai găseşte carnetul portarului Ungur de la Crevedia! Cineva a intrat în vestiarul arbitrilor şi l-a sustras!... În fine, dâmboviţenii îl pregătiseră pe portarul de rezervă pentru a intra între buturi, dar altă bombă: lipseşte al doilea medic de la stadion! Omul şi-a făcut apariţia după vreo... trei sferturi de oră, dacă nu mai bine şi, zice-se, că ar fi fost luat la şuturi de către cei din staff-ul gazdelor! Aşadar, Voinţa Crevedia II câştigă meciul tur cu 3-0 şi ia o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga a 3-a!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii