5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

zidurititu2023oct6Dambovitapenet, Liga 4 / Roberto Ziduri a avut astăzi parte de un joc în care s-au marcat nu mai puțin de opt goluri! Cinci au fost reușite însă fotbaliștii în roșu și negru, fapt ce a confințit o victorie ce o ține pe Ziduri aproape de lider. Printre marcatori s-a aflat și Cristi Cherchez, jucătorul emblemă al județului. 



Atunci când Chindia marca pentru victoria de la Tunari, ”alergând” după intrarea în play-off-ul ligii secunde, Cristi Cherchez marca și el, ajutându-și echipa în tentativa de a prinde ”culoarul” spre barajul Ligii a 3-a, acolo unde își dorește să ajungă cu Roberto Ziduri. 

Roberto Ziduri - CSM Fieni 5-3 
Pentru Ziduri au marcat Anghelina (2), Cherchez, Marcu, Enescu 

După victoria de azi, Roberto Ziduri se află pe locul 2, cu 38 de puncte, cu trei mai puține decât liderul Urban Titu. 

Următorul joc oficial pentru Ziduri se va consuma pe 29 noiembrie, în optimile de finală ale Cupei României
Voința Crețu - Roberto Ziduri

CSM Fieni are și ea meci în Cupă, în aceeași zi: 

Unirea Ungureni - CSM Fieni

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii