5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

urbantitu2023noi20Dambovitapenet, Liga 4 / Fără dar și poate, jocul zilei a fost duelul dintre Urban Titu și Viitorul Voinești, încheiat cu scorul de 3-1. Liderul și-a onorat statutul de favorită și a închis rapid conturile, asta pentru că în minutul 2 era, deja, 1-0! Mai mult, cu puțină șansă, Urban ar mai putut marca în primele 5-6 minute de joc. 



După pauză, oaspeții au intrat parcă mai bine în joc și au echilibrat duelul, marcând pentru 2-1. Scorul final a fost însă stabilit pe o fază de contraatac! 

Obiectivi fiind, ar trebui să spunem că prima repriză a aparținut gazdelor, iar în cea de-a doua totul a planat deasupra echilibrului, cu un plus pentru oaspeți, pe alocuri. 

Urban Titu - Viitorul Voinești 3-1 
Au marcat: Manole, Lițoiu,Șerban / Cravcescu 

Pentru amatorii de statistică, scorul a evoluat în felul următor: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1. 

”În minutul 5 ar fi putut să fie 2-0, 3-0 pentru noi! Dar s-a ratat mult, asta face parte din joc. Important este că am câștigat și am obținut cele trei puncte”, sunt primele declarații venite dinspre Titu. 

”În prima repriză am jucat foarte slab, am luat un gol rapid... O greșeală imensă! În repriza a doua am fost peste Titu, în multe momente ale jocului. Am reușit să marcăm și ne-am mai creat alte trei mari ocazii. Oricum, Urban Titu este cea mai bună echipă din Ligă. Se văd antrenamentele și pregătirea fizică”, sunt primele declarații venite și dinspre Voinești. 

Următoarele jocuri oficiale pentru cele două echipe sunt pe 29 noiembrie, în Cupa României: 
Viitorul Șelaru - Urban Titu
AS Dragomirești - Viitorul Voinești

voinesti2023oct23

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii