1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Fotbal Județean / În sfârșit, ceea ce noi solicitam de ani buni – o reorganizare a campionatului județean de fotbal, printr-o mai bună structurare a primelor două eșaloane,  respectiv ligile 4 și 5, se pare că a intrat în vizorul organizatorului . AJF Dâmbovița  a ajuns la concluzia că mai importantă este calitatea și nu cantitatea! Faptul că avem o infuzie de echipe la primele două ligi ale campionatului județean, multe dintre ele neîndeplinind nici condițiile minime impuse, duce se pare la o reorientare către sistemul de desfășurare, respectiv a restructurării seriilor zonale. În aceste conditii se pare că vor fi admise doar echipele cu baze sportive și care răspund condițiilor obținerii licențelor!



În acest sens, AJF Dâmbovița pregătește ”terenul” restructurării, prin organizarea unor meciuri de baraj pentru Onoare și Promoție (n.r. – generate de sus în jos, de retragerea din campionat a echipei Gloria Cornești). Cert este că, deocamdată (din surse oficiale), nu cunoașterm decât datele la care vor avea loc meciurile de baraj – 19, 22 și 26 iunie pentru Liga 5, respectiv 5 iunie pentru Liga 6), urmând ca sistemul și criteriile de accedere în baraj să fie stabilite și validate de către Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița, înainte de reluarea sezonului competițional. Promitem să revenim asupra acestui subiect, în momentul în care vom afla primele amănunte.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii