1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800liga5Dambovitapenet, Fotbal județean / Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal, întrunit în componență completă, a stabilit ca Adunarea Generală pentru Alegeri să aibă loc pe 8 decembrie 2020 (6-1 vot), cu condiția acordului direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, care, după cum am aflat, ar fi răspuns deja că în conformitate cu legislația în vigoare a recomandat ca evenimentul să fie amânat pentru anul viitor, dată fiind creșterea numărului de cazuri COVID 19 în zonă.



De altfel, Comiteul Executiv a aprobat că reluarea campionatului județean de fotbal, dacă situația epidemiologică o va permite, să fie data de 27 februarie 2021. Tot în cadrul ședinței au fost omologate clasamentele ligilor inferioare din campionatul jjudețean 2019/2020 și a fost competat, în unanimitate de voturi, Comitetul de Urgență al AJF cu Mihăiță Ene. A fost dizolvată Comisia de Apel a AJF, fiind votată în unanimitate de voturi componența noii comisii: Viorel Orbeci - președinte, Tinel Aldea și Adrian Pitaru - membri. 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii