1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400Dambovitapenet, Fotbal județean / Majoritatea președinților Asociațiilor Județene de Fotbal susțin că singura modalitate de începere a campionatelor județene - cel mai devreme, anul viitor -  este să se renunțe la testele RT-PCR. Altfel nu s-ar putea desfășura un campionat normal. Momentan, Liga 4 se joacă doar în două județe: Hunedoara cu 10 echipe (n.r. - s-au disputat deja 5 etape) și Brașov - cu doar 5 echipe! În același timp, în multe județe nu se vor relua prea curând campionatele, unele AJF-uri stabilind deja ca termene lunile februarie - martie 2021, Printre ele regăsim AJF-uri ca: Timiș, București, Cluj, Alba, Sălaj, Satu Mare, Bihor, Gorj, Neamț și Galați.În altă ardine de idei, astăzi este programată la AJF Dâmbovița ședința Comitetului Executiv, în vederea stabilirii datei Adunării Generale pentru alegeri, dar, din câte am aflat, desfășurarea stă sub semnul întrebării, din cauza îndeplinirii cvorumului - mulți dintre membrii fiind în imposibilitatea de a se prezenta - din cauza unor probleme personale sau chiar medicale!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii