4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ziduriechipaiulie2020Faptul că la stabilirea clasamentului echipelor de pe locurile 2 din miniturneele de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, a fost preferat ca prim criteriu de deparajare numărul de cartonașe galbene și roșii - ”criteriul fair play” - în locul golvarajului, a stârnit destule nemulțumiri în rândul echipelor care au ratat unul dintre cele 7 locuri ”vacante” și nu numai!



Se pare că pentru a repara gafa, FRF va schimba și sistemul competițional la eșalonul trei încă din sezonul viitor, respectiv 2020-2021, astfel că s-ar trece la sistemul cu 6 serii în loc de 5 și va invita și alte echipe care au terminat pe locul secund în grupe. Ba mai mult, nu mai puțin de 4 echipe cu drept de joc în Liga a 3-a nu s-au înscris pentru noul sezon competițional: FC Botoșani 2 (locul 13 Seria 1), Poseidon Limanu-2 Mai (locul 10 Seria 2), CS Medgidia (ultimul loc Seria 2) și CFR Cluj 2 (locul 13 Seria 5), după cum notează ”Liga 2.ro”. O șansă pentru Roberto Ziduri, care știm că a ratat promovarea tocmai din cauza criteriului enuțat mai sus.

Iată care sunt echipele aflate în situația dâmbovițenilor: Siretul Dolhasca (Suceava), Sporting Juniorul Vaslui (Vaslui), CA Oradea (Bihor), Ştiinţa Turceni (Gorj), CSM Jiul Petroşani (Hunedoara), Roberto Ziduri (Dâmbovița), Minerul Costeşti (Vâlcea).

Foto: fotbaljudetean.info

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii